Coaches

Coaching Monitor voor Coach

Vraagt uw opdrachtgever steeds vaker naar het rendement van uw coachtrajecten? Streeft u continu naar kwaliteitsverbetering? De Coaching Monitor van de NOBCO helpt u om uw coachtrajecten objectiever en eenvoudiger te evalueren.

Door het gebruik van de Coaching Monitor zijn u en uw cliënt (beter) in staat om inzicht te krijgen in de voortgang van het coachtraject. Daarnaast stelt de Coaching Monitor u in staat om tijdig bij te sturen indien nodig. Ook is het mogelijk om derden te betrekken bij het coachtraject voor 360-graden feedback en peer-evaluaties. Dit alles verhoogt het rendement van uw coaching. Tenslotte kunt u rapportages uitdraaien van de behaalde resultaten. Deze rapportages kunt u eventueel delen met uw cliënt en/of opdrachtgever. Tegelijkertijd ondersteunt u wetenschappelijk onderzoek naar de effectiviteit van coaching en draagt u bij aan het verzamelen van branche-informatie. Bekijk hier een voorbeeldrapportage die te creëren is met de Coaching Monitor: Voorbeeld Rapport Coachtraject.

Eenvoudig in gebruik

De Coaching Monitor is eenvoudig in gebruik, beveiligd en 24/7 online beschikbaar. U logt in met een gebruikersnaam + wachtwoord en krijgt daarmee toegang tot uw eigen beveiligde omgeving. Binnen deze omgeving heeft u beschikking over een dashboard waarmee u uw cliënt een vragenlijst kunt sturen op vier meetmomenten, bijvoorbeeld intake, tussen-, eind- en nameting. Eventuele peer-evaluaties worden geautomatiseerd verzonden. Vervolgens kunt u binnen uw dashboard zien welke vragenlijsten reeds door de cliënt zijn ingevuld en kunt u de resultaten van ingevulde vragenlijsten bekijken. De Coaching Monitor is grotendeels geautomatiseerd, dat wil zeggen dat u als coach slechts een beperkt aantal handelingen hoeft uit te voeren. Ook het berekenen van (tussen)resultaten wordt door het systeem automatisch uitgevoerd.

Lees hier meer over de achtergrond en opzet van de Coaching Monitor: Achtergrond.

Licentie

De Coaching Monitor werkt met persoonsgebonden jaarlicentie. Met deze licentie kunt u gedurende een kalenderjaar een onbeperkt aantal coachtrajecten evalueren.

  • De kosten voor een licentie bedragen € 399,- (excl. btw) per kalenderjaar.
  • NOBCO coaches kunnen gratis gebruik maken van Coaching Monitor (100% korting op licentie)

Klik hier om een licentie aan te schaffen: https://www.nobco.nl/coaching-monitor.